Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance

Wanneer:
11 december 2018 – 12 december 2018 hele dag
2018-12-11T00:00:00+01:00
2018-12-13T00:00:00+01:00
Waar:
Groningen

Deze opleiding is volledig afgestemd op de behoeften van mensen die PROFIBUS installaties installeren en onderhouden. Het omvat een compleet kennispakket dat geheel gericht is op de praktijk.

Details

Trainingswijze: Theorie + praktijk (MBO-3 niveau)
Duur: 1,5 Dag (9.00 – 17.00 uur)
Kosten bij PROCENTEC: € 750.- per persoon
Kosten op locatie: Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt geleerd hoe men een storing moet analyseren, lokaliseren en oplossen. Dit wordt gefundeerd aan de hand van theorie over bekabeling, afscherming, aarding en meetgereedschappen. Met behulp van praktische oefeningen gaan de deelnemers de theorie toepassen in de praktijk.

Na het volgen van de opleiding zijn de deelnemers in staat zelfstandig onderhoud te plegen en op strategische wijze storingen in PROFIBUS installaties op te lossen. Tevens wordt kennis opgedaan van bekabelingstechnieken, aarding, afscherming, PROFIBUS componenten en leert men om te gaan met de benodigde meetgereedschappen.
OPTIONEEL: Word ook een Certified PROFIBUS Installer!

Wat kunt u verwachten?
Investeer een halve dag extra na de training ‘PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance’ om een Certified PROFIBUS Installer te worden.
De training ‘PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance’ geeft u een goede basis om het examen af te leggen voor ‘Certified PROFIBUS Installer’ in deze halve dag.

Wat zijn de kosten?
U betaalt slechts €200 extra.

Inschrijven
Schrijf u in voor de training ‘PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance’ via onderstaande button ‘Registreer’. Vink op het formulier de optie ‘Inclusief Certified PROFIBUS Installer’ aan.
Doelgroep

De opleiding is bestemd voor personen die gedurende hun werkzaamheden te maken hebben met en/of verantwoordelijk zijn voor PROFIBUS installaties.
Hierbij valt te denken aan:

Installateurs
Elektriciens
Paneelbouwers
Onderhoudsmensen
Applicatiebeheerders
Leveranciers
Hard- en software-engineers

Meer informatie of aanmelden, bezoek de website.