PI Nederland verwelkomt DWG Automation

DWG Automation

PI Nederland verwelkomt DWG Automation als nieuw lid van de vereniging. DWG Automation is een nieuw bedrijf met een bekend gezicht. Voorheen was Maarten van Dijk als bestuurslid namens Imtech Industrial Services verbonden aan PI Nederland. Sinds begin 2014 is hij samen met twee partners DWG Automation gestart.

Hij vertelt: ‘Total Life Cycle Automation, dat is wat wij doen. In vier stappen brengen wij onze klanten van het oplossen van industriële automatiseringsvraagstukken naar het beheren van de totale levenscycli. Centraal in deze gedachte staan ontwerp, realisatie, onderhoud en optimalisatie. Wij fungeren daarbij als coördinator van automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. En dat alles vanuit een passie voor de techniek.’ Maarten van Dijk is ook toegetreden tot het bestuur van PI Nederland.

Op de vraag waarom Maarten van Dijk met DWG Automation opnieuw lid is geworden van PI Nederland, antwoordt hij: ‘Door ons lidmaatschap krijgen we de mogelijkheid om eenvoudig onze doelgroep te bereiken, via beurzen, media en diverse evenementen waarbij we direct contact hebben met onze klanten. Overwegingen daarbij zijn geweest, de PROFIBUS technologie waar we dagelijks mee werken voor onze klanten, de vele initiatieven die door de vereniging worden ondernomen, en de voor een nieuwe organisatie geringe kosten van de jaarlijkse contributie.