Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 Flexibel configureerbare signaallamp geconfigureerd via IO-Link | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

Flexibel configureerbare signaallamp geconfigureerd via IO-Link

Veel meer dan alleen een signaallamp, IFM Electronic heeft een flexibel configureerbare signaallamp ontwikkeld met uiterst hoog contrast, moderne LED RGB-technologie en extreem lange levensduur die bediend kan worden door middel van IO-Link.

Goed zichtbaar
– Moderne LED RGB-technologie – lange levensduur, minder voorraad
– Verschillende modi kunnen worden geconfigureerd via het IO-Link- of instellingenmenu
– Ook verkrijgbaar als standaardversie met digitale ingangen
– Eenvoudige installatie

Hoge prestaties
Overal in fabrieken op machines, transportsystemen en installaties worden signaallampen gebruikt om de status weer te geven of als een waarschuwingssignaal. De innovatieve ifm signaallampen bieden een aantal voordelen ten opzichte van conventionele signaallampen en zijn daarom ook geschikt voor veeleisende applicaties.

Flexibel aan te passen
Over het algemeen moeten signaallampen op de applicatie worden afgestemd. In plaats van tijdsintensief verschillende kleurenmodules aan elkaar te schroeven, biedt de nieuwe LED RGB-technologie de mogelijkheid om de signaallamp aan te passen zoals vereist door middel van IO-Link of de instelknop (bijv. continu licht, knipperlicht, flitslicht, verschillende kleuren, sirene). Dit vermindert de verscheidenheid aan varianten en opslag.

Varianten
De signaallamp DV15xx heeft digitale ingangen en kan op het apparaat worden geconfigureerd met behulp van de instelknop. De signaallamp DV25xx kan worden bediend en aangepast via IO-Link zonder instelknop.

Voor veeleisende omgevingen
Er blijft geen water of stof op het gladde oppervlak van het armatuur achter. Hierdoor kan er geen vuil aanhechten. De zichtbaarheid van het signaallicht wordt dus op lange termijn geborgd. Er zijn geen metalen onderdelen zoals schroeven of connectoren zichtbaar. Zo zijn de armaturen met name geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, maar ook in de medische, farmaceutische of chemische sector.

Optimaal contrast
De gepatenteerde technologie creëert een sterk contrastverschil tussen de lichtvlek van de LED en de omgeving. Dit biedt de gebruiker bij extreem externe lichtbronnen, b.v. in de buurt van grote raampartijen, optimaal zicht en contrast.

Lange levensduur
Door de gebruikte LED-technologie heeft de signaallamp een zeer lange levensduur.

Instelbaar
Dankzij de LED RGB-technologie zijn de signaallampelementen individueel instelbaar (constant licht, knipperlicht, flitslicht, verschillende kleuren). Dit vermindert de diversiteit aan artikelnummers en de magazijnvoorraad. De lamp kan in verschillende bedrijfsmodi worden gebracht, b.v. een analoge modus voor visualisatie van niveaus. Voor de sirene zijn 7 verschillende geluiden instelbaar.

Eenvoudige installatie
De levering omvat een socket voor montage. Daarnaast is een variant met montagevoet beschikbaar, waardoor een grotere vrijheid van bevestiging ontstaat. Deze montagevoet kan 90 graden worden gedraaid, zodat wandmontage zonder extra accessoires mogelijk is. Bovendien zijn er accessoires voor een paalmontage beschikbaar.

www.ifm.com/nl