Workshop: Industriële Communicatie in de Proces Industrie

8 juni 2017 – Locatie: DUNEA productielocatie Scheveningen

Binnen de Proces Industrie zien we een steeds grotere adoptie van Industriële Communicatie. Binnen het hart van de samenleving waar 1,3 miljoen mensen worden voorzien van drinkwater, organiseren we een workshop over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van het gebruik van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link binnen de proces industrie.

Ook instrumentatie op het gebied van de procesindustrie wordt steeds slimmer. Bij een juiste integratie van Industriële Communicatie kan men de downtime reduceren, inzicht verkrijgen in processen en de onderhoudstijden tot een minimum beperken. Dit zijn een aantal van de vele voordelen. Maar er zijn ook nadelen aan Industriële Communicatie. Zo wordt het netwerk van instrumentatie toegankelijker voor een ieder, ook voor gebruikers die men niet wil hebben.

Kosten: voor eindgebruikers is deze workshop gratis, de kosten voor leveranciers bedraagd 295 euro excl. BTW in de registratie module kunt u aangeven in welke groep u hoort.

Programma:
We zijn met de deelnemende leden hard aan het werk om het programma rond te krijgen, snel zult u hier het programa vinden. Het programma van 2016 kunt u hier vinden.

Excursie ‘Van duinwater tot drinkwater’
We eindigen de dag met een korte lezing over de waterwinning en het drinkwaterproces. Daarna volgt een rondleiding langs de infiltratieplas, ontharding, snelfilters, langzame zandfilters en de watertoren. De hele zuivering van bron tot kraan komt aan de orde.

Adres: 
Al met al zijn er veel zaken te bespreken, graag willen wij met u dit gesprek aangaan in de workshop Industriële Communicatie in de Procesindustrie – DUNEA productielocatie Scheveningen – 8 juni 2017. Meld u hier direct aan voor een bezoek. Mocht u problemen hebben met het registratieproces neem contact op met: Ronald ten Boden, 0610188927

LET OP: Legitimatie is verplicht
In verband met de veiligheid van de drinkwatervoorziening is het verboden om foto en video-opnamen te maken. Ook wordt aan iedereen bij aankomst bij het entreegebouw gevraagd zich te legitimeren. Om dit snel te laten verlopen verzoeken wij u om zich vooraf aan te melden met de daarbij behorende id-nummers (paspoort/id-kaart/rijbewijs)