Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 Industrial Ethernet – 15 maart 2018 | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

Industrial Ethernet – 15 maart 2018

Op 15 maart a.s. organiseren FHI en PI Nederland samen Industrial Ethernet 2018 in Hart van Holland in Nijkerk.

Industrial Ethernet nu al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een onderneming de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

Samen met de leden van Industriele Automatisering en PI die aanwezig zijn op de beursvloer, is een uitgebreid lezingprogramma vormgegeven rondom de thema’s cyber security, netwerk architectuur, industry 4.0, remote monitoring en industriele protocollen.

De plenaire openingslezing in de ochtend wordt verzorgd door Marcus Kremers van Airborne. Hij zal ingaan op het (digitaal) produceren van composieten en het automatiseren van dit proces. Hoe bespaar je kosten en blijf je concurrerend met een digitaal industrieel proces. Vervolgens zal Roel van Rijsewijk, Associate Partner bij Deloitte, een lezing geven over het omgaan met (al dan niet) reële cyber risico’s in de praktijk.

Daarnaast vindt u  op het Industrial Ethernet event ook veel voorbeelden uit de praktijk. Eén daarvan is een presentatie met een toepassing in een groot distributiecentrum van een verpakkingsmateriaal-bedrukker, gegeven door Marcel Tuit van Weidmuller, met medewerking van Pter van Roessel van CSI Packaging.

Klik hier voor het volledige programma van Industrial Ethernet en om u te registeren als bezoeker.

Wilt u als exposant deelnemen aan Industrial Ethernet, neem dan contact op met FHI; petra@fhi.nl (Petra Kortenoeven).