Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 Industrieel bluetooth-moduul voor draadloze communicatie | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

Industrieel bluetooth-moduul voor draadloze communicatie

Het moduul FL BT EPA MP is een nieuw Bluetooth-access point  in het industriële draadloze productenprogramma van Phoenix Contact. Het compacte en robuuste moduul zorgt voor een betrouwbare overdracht van Ethernet-data over een afstand tot 250 m met maximaal 3 Mbit/s.

Door optimaliseringen zoals QoS en LLDP kan het voor op Ethernet gebaseerde automatiseringsprotocollen als PROFINET met PROFIsafe, Ethernet/IP of ModbusTCP worden gebruikt. Het moduul in beschermklasse IP65 kan tot zeven Bluetooth-verbindingen parallel bedienen. Met de externe antenneaansluiting en de meegeleverde rondstraalantenne alsmede een vermogensopname van ca. 1,1 W is het prima geschikt voor toepassing in systemen die op accu’s werken.
Het draadloze moduul kan met elk Bluetooth-conform apparaat met PAN-profiel worden ingezet, bijvoorbeeld het moduul FL BT EPA van Phoenix Contact met ingebouwde antenne.