IO-Link Workshop – 11 april 2017

 

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan de kabelmateriaal. Dus, IO–Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Dinsdag 11 april van 15.00 – 20.00 houden wij een workshop waar wij u laten kennismaken met de functionaliteiten, het gemak en de basis regels zijn van het gebruik van IO-Link. Een workshops waar u uitgebreid inzicht in de IO-Link-technologie krijgt. Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen. Tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om de experts aan de tand te voelen betreffende de functionaliteiten. Ook zal er een minifiar plaats vinden waar u de individuele fabrikanten kunt spreken en kennis kunt maken met de beschikbare IO-Link componenten.

Programma:

  • Smart sensoren & IO-Link – De basis van IO-Link: hands on. Smart Sensor: Hoe haal je meer uit je sensor via IO-Link
  • Data: het nieuwe goud! – Wat brengt IO-link de Nederlandse industrie en wat zijn de businessmogelijkheden?
  • Visie en innovatie voor de productie met Smart Industry – Waarom is het zo belangrijk om producten met elkaar te verbinden en welke rol speelt IO-Link hierbij? Aan de hand van praktijkvoorbeelden.
  • Safety over IO-Link – Safety over IO-Link met PROFI-SAFE met daarnaast alle voordelen van IO-Link op een rij
  • Implementatie van IO-Link binnen PROFINET – Wat zijn de verschillende methodes om informatie uit IO-Link devices beschikbaar te stellen in een PROFINET omgeving

Tijd voor de ultieme test! Kom het ervaren op 11 april 2017 Meld u hier direct aan.

 

IO-Link Avans