Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 IO-Link Workshop | 29 mei 2018 – Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch

IO-Link Workshop – 29 mei 2018

 

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal. Dus, IO–Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Dinsdag 29 mei 2018 van 15.00 – 20.00 organiseren wij een workshop waarin u kennis maakt met de functionaliteiten, het gemak en de basisregels van IO-Link. Een workshops waarin u uitgebreid inzicht in de IO-Link-technologie krijgt. Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen. Tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om de experts aan de tand te voelen betreffende de functionaliteiten. Ook is er een minifair waar u de individuele fabrikanten kunt spreken en kennis kunt maken met de beschikbare IO-Link componenten.

Programma:

  • Inleidende presentatie door Stephan Langer over de actuele ontwikkelingen op het gebied van IO-Link met speciale aandacht voor Safety en Wireless.
  • Klaar voor de toekomst: innovatief en met visie produceren voor IO-Link – Wat zijn de voordelen van het met elkaar verbinden van verschillende elementen in een machine en welke rol speelt IO-Link hierbij? Praktijkvoorbeelden en hands-on workshop.
  • De digitale transformatie binnen de automatisering – Binnen de automatisering wordt het steeds belangrijker de betrouwbaarheid, continuïteit en flexibiliteit van productieprocessen de borgen. Laat u informeren over de mogelijkheden met digitalisering en IO-Link.
  • Smart Diagnostics, “meten is weten”! – Waar we vroeger een multimeter nodig hadden voor het detecteren van storingen, heeft in de huidige “Smart Factory” de laptop, tablet of smartphone zijn intrede gedaan. Laat u informeren over de mogelijkheden van digitalisering, zelfs op het laagste sensor/actor niveau middels IO-Link.
  • De beste oplossing voor naadloze integratie: IO-Link – Ervaar hoe eenvoudig het is om sensoren en actuatoren te koppelen met het controller niveau in uw automatiserings systeem met de low-cost, point-to-point interface van IO-Link.
  • De Start-up van een IO-Link sensor – Deze workshop laat zien hoe eenvoudige de koppeling is van een IO-link sensor met een IO-link master.
  • Het hart van de Smart Industry – Een aantal praktijkvoorbeelden van IO-Link en IO-Link met safety.

Tijd voor de ultieme test! Kom het ervaren op 29 mei 2018. Meld u hier direct aan.

 

IO-Link Avans