Industrial Mini I/O-connectoren

De Mini I/O Field Installable-connector is voorzien van een innovatieve, tijdbesparende kabelmontage en biedt bovendien een ruimtebesparende en betrouwbare I/O-oplossing voor industriële omgevingen.

De Industrial Mini I/O-oplossing van TE is slechts een kwart zo groot als traditionele RJ45-pluggen. De ruimtebesparende connector biedt zo de flexibiliteit om effectiever gebruik te maken van de beperkte ruimte op de printplaat. Met zijn twee contactpunten is hij geschikt voor veeleisende industriële omgevingen waar sprake is van sterke trillingen en maakt hij via een betrouwbare verbinding verhoogde productiviteit mogelijk. Dankzij de innovatieve contacten is de Mini I/O Field Installable-versie sneller aan te sluiten dan modellen waarbij de draden moeten worden gesoldeerd. En met het gebruiksvriendelijke handgereedschap is montage in het veld nu in vrijwel iedere omgeving mogelijk.

De belangrijkste voordelen van de Mini I/O Field Installable-versie op een rij:

  • Innovatieve tijdbesparende draadafsluiting
  • Betrouwbare verbindingen in industriële omgevingen met sterke trillingen
  • Ruimtebesparende oplossing voor meer ontwerpflexibiliteit
  • Leverbaar in verschillende versies voor meerdere toepassingen
  • Te combineren met ontvangers in verschillende configuraties (TMT, SMT, rechte en gestrekte hoek)

Eric Leijtens, Product Management Lead Field Connectivity: “We zijn enthousiast over deze uitbreiding van onze reeks Industrial Mini I/O-connectoren met een veldinstalleerbare versie die ruimtebesparing en betrouwbaarheid biedt voor toepassingen waarbij een snelle en eenvoudige installatie van belang is”.