Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 Nieuwe compacte debietmeter voor het exact meten van vloeistoffen – met IO-Link | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

Nieuwe compacte debietmeter voor het exact meten van vloeistoffen – met IO-Link

De nieuwe efector mid van ifm electronic is veelzijdig. Naast de debiethoeveelheid bewaakt de sensor de totale hoeveelheid alsook de temperatuur. Bovendien is elektronica en weergave gezamenlijk in een uiterst compacte behuizing ondergebracht.

Variabel toe te passen is deze debietmeter voor onderscheidende debietrichtingen tot 600 l/min. en voor vloeistoffen met een geleidbaarheid vanaf 20 µS/cm zoals b.v. water, koelsmeermiddelen, emulsies of op water gebaseerde reinigingsmiddelen.

Analoge, binaire, puls- en frequentie-uitgangen bieden tal van mogelijkheden om zo de gemeten gegevens te verwerken. Via IO-Link zijn de verschillende proceswaarden met als extra ook de diagnosegegevens eenvoudig in de besturing op te nemen.

Daarnaast beschikt de magnetisch inductieve sensor over een geïntegreerde lege leidingdetectie en simulatiemodus. Naar keuze beschikbaar met EPDM afdichting en KTM goedkeuring, daarmee uitermate geschikt voor drinkwaterinstallaties.

Tijdens de inbedrijfstelling blinkt de efector mid uit in de eenvoud van inregelen via de drie drukknoppen die direct in de behuizing zijn ondergebracht. Hierdoor is de sensor direct in het veld in te zetten.

Niet alleen compact maar ook gunstiger in prijs.