Leden van PI Nederland feliciteren JUMO Nederland

Jumo

JUMO Nederland bestaat 40 jaar! JUMO is reeds jarenlang een begrip in de industriële sensoren en automatiseringsbranche. Vanaf het prille begin in 1976 heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.


Als dochter van het Duitse wereldconcern JUMO GmbH & Co. KG uit Fulda, speelt JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. een vooruitstrevende rol door continu te voldoen aan de hoge eisen die de markt aan onze producten stelt. Dat dit niet mogelijk is zonder toegewijde medewerkers mag duidelijk zijn. Deze vooruitstrevende koers maakt dat het bedrijf in de loop der jaren in Nederland is uitgegroeid naar 30 medewerkers, bestaande uit een verkoopafdeling en een eigen productie afdeling.

Hoe het allemaal begon
In 1976 opent JUMO Nederland haar deuren in Muiden, al snel bleek deze locatie te klein en werd in de begin jaren 80 besloten te verhuizen naar de huidige locatie op de Rijnkade in Weesp. De jaren 80 kenmerken zich door de introductie van de dunne film technologie voor platina sensoren. Door de ontwikkeling van hightech apparatuur vindt in de jaren 90 een dynamische groei plaats op het gebied van proces controlesystemen, smart transmitters, bus-technologie en o.a. up-to-date visualiseringssoftware. De jaren die volgen kenmerken zich door het ontwikkelen van efficiënte productiemethoden en het uitbreiden van het product assortiment al dan niet conform klantenspecificatie.

Toekomst
Tegenwoordig bouwt JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. vanuit haar solide basis verder aan het continu verbreden van haar service en dienstenpakket. Zo profileert men zich steeds meer van componentenleverancier naar systeemleverancier. Relaties hechten steeds meer waarde aan de totaaloplossing.

De servicedienstverlening JUMO Engineering voorziet in deze behoefte. Ontzorgen van A tot Z is de drijvende kracht achter de jarenlange relaties met onze klanten. Samen met hen maken wij 40 jaar kennis – ervaring – betrokkenheid mogelijk, en zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. Bekijk hier het productportfolio.