PROFINET WiFi access point

Alles-in-een oplossing: access point, client, repeater, MESH en router

Acksys, fabrikant van industriële WiFi communicatie oplossingen, heeft de AirLink toegevoegd aan het leveringsprogramma. Een compacte WiFi module met diverse geïntegreerde configuratie mogelijkheden zoals access-point, client, repeater, MESH en router voor 2.4GHz of 5GHz WiFi-netwerken. Het ondersteunt naast PROFINET nog diverse andere Ethernet protocollen.

De AirLink is compatibel met de IEEE 802.11a / b / g / n (MIMO 2T2R) WiFi-standaarden (2,4 en 5 GHz) met data snelheden tot 300Mbps. De module is voorzien van twee antennes waardoor de AirLink in Diversity of in MIMO mode kan werken voor een betere WiFi datacommunicatie binnen gebouwen. De snelle roaming technology (<30mS) maakt dat de AirLink ook ingezet kan worden bij mobiele toepassingen.

Voor de beveiliging van de WiFi verbindingen maakt de AirLink gebuik van de laatste beveiligingsnormen zoals WPA2-Enterprise (Radius), WEP, tunnels L2 (GRE), VPN (OpenVPN) en SNMP V3.

De bedrijfstemperatuur van AirLink is van -20°C tot +60°C en de voeding aansluiting is van +9VDC tot 48VDC. De compacte WiFi module met afmetingen van 103 x 67 x 24 mm is geschikt voor wand- en DIN-rail montage.

Neem voor meer informatie contact op met:

B.E.S.D. Benelux B.V.
+31 (0)493 316 554
info@besd.nl
www.besd.nl