Warning: file_get_contents(http://s3.amazonaws.com/browscap/autoload.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /srv/psa05/profibus.nl/httpdocs/profi/wp-content/plugins/wp-slimstat/browscap/browser.php on line 73 Nieuwe temperatuurtransmitter met display en IO-link | PROFIBUS – PROFINET – IO-Link

Nieuwe temperatuurtransmitter met display en IO-link

De nieuwe temperatuurtransmitter van ifm electronic is de eerste transmitter met een display en IO-link voor de levensmiddelenindustrie. De heldere, 4-digit display voor een optimale uitlezing overtuigt mede door aanvulling van een snelle reactietijd T05/09 = 1/3 s. Beschikbaar in verschillende staaflengten van 30…150 mm.

Eenvoudige installatie en set-up

De geïntegreerde clamp en G1/2” procesadapters dragen bij aan een snelle en eenvoudige montage. De transmitter van de TD-familie is uitgerust met een vooringesteld meetbereik. Complexe configuratie is overbodig. De uitgang is analoog 4…20 mA of digitaal via de IO-link 1.1 uitgang, waardoor de gemeten temperatuur direct als waarde naar de besturing kan worden getransporteerd.

 Compact, robuust en resistent

Kortom, de temperatuurtransmitter wordt gekarakteriseerd door een compact en hygiënisch design, voorzien van een geïntegreerde procesadapter en display voor een lokale temperatuuruitlezing. Beschermd volgens IP69K en uitgevoerd in een volledig hoogwaardig roestvaststalen behuizing zijn de transmitters goed uitgerust voor extremere applicaties.