PROFINET Troubleshooting and Maintenance Opleiding

Wanneer:
14 februari 2022 – 15 februari 2022 hele dag
2022-02-14T00:00:00+01:00
2022-02-16T00:00:00+01:00
Waar:
@PROCENTEC
Delft
Kosten:
€ 775
Contact:
PROCENTEC
(0)174 671800

De opleiding ‘PROFINET Troubleshooting & Maintenance’ speelt volledig in op de behoeften van installateurs en onderhoudstechnici die zich met deze nieuwe netwerktechnologie bezighouden.

Details

  • Trainingswijze: Theorie + praktijk
  • Duur: 1,5 Dag (10:00 – 16:00 uur)
  • Prijs: € 775.- per persoon (prijzen kunnen afwijken op andere locaties)
  • Datum: Zie onderaan deze pagina
  • Locatie: Zie data onderaan deze pagina
  • Voor training op locatie bij uw bedrijf neem contact op met ons

Beschrijving

Deze opleiding omvat een compleet kennispakket dat zich geheel op de praktijk richt om de ontbrekende schakels van moderne Ethernetnetwerken volgens een eenvoudige methodiek eigen te maken. Het doel is om technici te professionaliseren in het omgaan met Industrieel Ethernet en PROFINET. De deelnemer leert met de benodigde gereedschappen een complexe PROFINET storing te analyseren en op te lossen.

Het leerplan wordt gefundeerd met theorie over netwerkcomponenten, bekabeling, afscherming en aarding. Met behulp van praktische oefeningen op echte netwerken, passen de deelnemers de opgedane theorie rechtstreeks toe in de praktijk. Na het volgen van de opleiding PROFINET Troubleshooting & Maintenance zijn de deelnemers in staat zelfstandig onderhoud te plegen en storingen in PROFINET netwerken op te lossen.

Wat is PROFINET?
PROFINET is een datacommunicatie oplossing voor de industriële automatisering. Het maakt gebruik van open Ethernet standaarden en biedt een verbinding tussen het veldniveau en de managementomgeving. PROFINET kan ook direct op veldniveau worden ingezet om met Real-Time verbindingen machines te automatiseren waar PROFIBUS zijn limiet heeft bereikt. PROFINET en PROFIBUS worden regelmatig gecombineerd.

OPTIONEEL: Word ook een Certified PROFINET Installer!

Wat kunt u verwachten?
Investeer een halve dag extra na de training ‘PROFINET Troubleshooting & Maintenance’ om een Certified PROFINET Installer te worden. De training ‘PROFINET Troubleshooting & Maintenance’ geeft u een goede basis om het examen af te leggen voor ‘Certified PROFINET Installer’ in deze halve dag.

Wat zijn de kosten?
U betaalt slechts €230 extra.