8×4=32

Bouw uw besturingskast een maatje kleiner.

u-remote biedt u, met de hoogste kanaaldichtheid van 32 aansluitingen per module, de smalste module op de markt.
Weidmüller heeft de innovatieve HD-modules uitgerust met 32 aansluitingen, waarop 8 connectoren voor 4-draads sensoren zijn aan te sluiten.

Dit bespaart tijd, vergemakkelijkt de montage en het minimaliseert aansluitfouten in de bedrading.

Waarom ruimte verspillen
Bouw uw besturingskasten een maatje kleiner. u-remote biedt u, met de hoogste kanaaldichtheid van 32 aansluitingen per module, de smalste module op de markt en plaatsbesparing door minder power-feeds, een ongeëvenaarde kanaaldichtheid en uiterst flexibele ontwerp-opties voor innovatieve en kostenbesparende oplossingen in de kleinste ruimte.
Simpelweg plug-and-go
Met behulp van de steekbare aansluitingen in de houder is het mogelijk om sensoren en actuatoren met voorgemonteerde kabels aan te sluiten. Dit bespaart tijd, vergemakkelijkt de montage en het minimaliseert aansluitfouten in de bedrading. De remote I/O’s zijn op deze wijze simpelweg in bedrijf te nemen.
Géén fouten, meer performance
De duidelijke enkelvoudige aansluitstrip vergemakkelijkt het bedraden vanuit schakelschema’s. Bij het werken met krappe deadlines voorkomt dit bedradingsfouten én problemen tijdens onderhoudswerkzaamheden. Uniek: met de innovatieve HD-modules, met 32 aansluitingen, is het mogelijk 8 steekbare 4-draads sensoren aan te sluiten.