Complexe systemen veilig besturen met moderne veldbus technologie

In machine en factory automation zijn de belangrijkste doelstellingen onder andere een veilige werking en het minimaliseren van down-time. Als gevolg daarvan, wordt de mogelijkheid om exacte statusanalyse te verkrijgen en aan om productie-installaties weer snel up and running te krijgen na storingen en onderhoud, steeds belangrijker.

More performance

Met u-remote verlies je nooit de actuele status van de machine uit het oog. Zelfs na activering van een noodstop is het mogelijk de actuele status van het systeem op te roepen – ongeacht hoe complex de veiligheidstoepassing is. Hierdoor zijn betrouwbare diagnostische handelingen uit te voeren en kunnen productiefaciliteiten eerder opnieuw worden gestart. Tijdens dit proces, kunnen de veilige in- en output modules voor PROFIsafe en Fail Safe over EtherCAT (FSoE) worden gebruikt om selectief de vereiste delen van het productieproces uit te schakelen. Verbind uw decentrale veiligheidsapparatuur met u-remote om een integraal samenwerkend veiligheidssysteem te creëren. Op deze manier beschermt u niet alleen uw investeringen, maar verhoogt u ook de veiligheid voor uw medewerkers en neemt de toegevoegde waarde van uw fabrieken toe.

Maximale machine performance – safety guaranteed!

u-remote voor geïntegreerde veiligheid en diagnose in een ultra compact formaat. In modulaire systemen, garanderen veiligheid protocollen zoals PROFIsafe en FSoE dat machines naar een veilige toestand schakelen. Integreer de veilige digitale I / O-modules in uw standaard u-remote station als onderdeel van een ruimtebesparende oplossing en laat ze communiceren met de safety controller van uw machine. Hiermee kunt u de tijd en de moeite die nodig zijn voor het ontwerpen en implementeren van uw veiligheidsconcept aanzienlijk verminderen.

Op 4 juni houdt Weidmüller haar Technologiedag in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch

Thema: Verbeter de productie efficiency…

Door kennis van technologieën samen te brengen, kunnen prestaties verbeterd worden. We hebben interessante externe sprekers uitgenodigd om hun ervaringen met u te delen. Daarnaast is dit een uitgelezen moment om met uw branchegenoten te netwerken.

Sprekers en onderwerpen:

  • Patrick Cruysen- Design for availability
  • René Heijma- EMC invloeden op besturingen/ installaties/ juist aansluiten van systemen
  • Erwin de Goede- Nieuwe norm IEC 61439 schakelkasten/ testen panelen
  • Charles Preeker- Het energie akkoord: Hoe verlaag ik mijn energieverbruik van het machinepark
  • Philip Vorsselmans- Remote maintenance

Aanmelden kunt u via http://www.weidmuller.nl/technologiedag2015
of bel/mail Barbara van Oosterhout (035 6 261 226), b.vanoosterhout@weidmuller.nl

Klik op de link om het uitgebreide programma te bekijken www.wmqr.eu/nltdnl