Je bekijkt nu Conditie monitoring sensor voor temperatuur en luchtvochtigheid

Conditie monitoring sensor voor temperatuur en luchtvochtigheid

De gecombineerde temperatuur-luchtvochtigheidssensor voor conditiebewaking in IIoT- en sensor-to-cloud-toepassingen

Turck biedt de eerste gecombineerde luchtvochtigheid/temperatuursensor voor een kostenefficiënte conditiebewaking in het veld of in IIoT-toepassingen; zeer eenvoudig te integreren dankzij de IO-Link interface. Door de combinatie van de twee meetvariabelen – luchtvochtigheid en temperatuur – in één apparaat is de CMTH-M12 ideaal voor gebruik in de conditiebewakingssystemen van machines en installaties of voor de bewaking van de klimaatomstandigheden in productiehallen en magazijnen in de meest uiteenlopende sectoren – van de automobielindustrie over de halfgeleider- en levensmiddelenindustrie tot en met de landbouw.

IO-Link voor eenvoudige configuratie

De sensor zorgt voor de transmissie van temperatuur en luchtvochtigheid als een continue proceswaarde via de cyclische IO-Link procesdata. Twee grenswaardenbereiken, elk met een minimum en maximum waarde, zijn eveneens voorzien. Hiervoor kan een waarschuwingssignaal worden verstuurd als een waarde buiten het bereik gaat. De bidirectionele IO-Link interface kan ook worden gebruikt voor de overdracht van cyclische gebruikersgegevens, alsook voor waarschuwings- en statusmeldingen, zoals bedrijfsuren. Als alternatief zijn ook klassieke schakeluitgangen beschikbaar.

Decentrale condition monitoring oplossingen

Bij gebruik in combinatie met de multiprotocol I/O-apparaten van Turck kunnen gebruikers- en analysegegevens via afzonderlijke Ethernet-protocollen worden overgedragen. Terwijl de I/O-modules de gebruikersgegevens via Ethernet/IP of Profinet naar een controller op een hoger niveau overdragen, kan Modbus/TCP als parallel kanaal voor analysegegevens worden gebruikt. Bij gebruik van de Cloud via de Edge Gateways en Cloudsystemen van Turck is deze informatie ook mobiel wereldwijd beschikbaar.


INDUSTRIEËN

  • Automobiel industrie
  • Logistiek
  • Halfgeleider industrie
  • Voedingsmiddelen industrie


BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • IO-Link voor eenvoudige datatoegang en sensor-to-cloud oplossingen
  • SIO-modus geeft overschrijdingen van grenswaarden aan door signalen om te schakelen naar klassieke I/O’s
  • Parallelle toegang tot extra informatie met de multiprotocol I/O-apparaten van Turck
  • Beschermingsklasse IP67


Bezoek de website voor meer informatie.