Je bekijkt nu <strong>De schakelkast uit: trillingsdiagnose direct in het veld!</strong>

De schakelkast uit: trillingsdiagnose direct in het veld!

Harderwijk, februari 2023 – Voor conditiebewaking van installaties is de registratie van alle relevante gegevens van grote waarde. Voor een efficiënte en decentrale trillingsdiagnose / vibratiemonitoring kan de IP-67 velduitvoering (met het diagnosesysteem) type VSE9xx tot vier dynamische signalen (waaronder versnellingsopnemers) evalueren en de data via ethernet of veldbus doorsturen.

 De VSE9xx is inclusief Profinet interface perfect voor eenvoudig achteraf inbouwen van een pomp- / motor- of onbalansbewaking  in uw bestaande installaties. Het complete portfolio van ifm, dat sensoren, IO-Link-masters, netvoedingen, aansluitkabels en edgeDevices omvat, biedt u de maximale vrijheid bij het upgraden van uw systeem. Tijd, ruimte en kosten voor de installatie worden aanzienlijk verminderd.

 

Het diagnosesysteem VSE9xx kan dankzij de robuuste IP 67-behuizing direct in het veld worden gemonteerd. Twee extra ingangen (1 x pulssignaal, 1 x analoog) kunnen worden gebruikt voor het registreren van extra informatie die relevant is voor de conditiebewaking, zoals toerental en temperatuur.

 

De versnellingssensoren worden op de VSE veilig aangesloten via een standaard M12-verbindingskabel. Met een foutloze installatie als resultaat en behoed de elektronica tegen externe invloeden als vocht en stof.

De VSE9xx is een effectieve tool in het registreren en evalueren van de trilling- / vibratiesignalen in de bestaande installaties en is aan te vullen met sensoren die additioneel inzicht kunnen geven.

Contact

ifm electronic b.v.

Deventerweg 1 e

3843 GA Harderwijk

www.ifm.com/nl

+ (31) (0)341 – 438 438

info.nl@ifm.com