Drie product lanceringen tijdens de WoTS

Tijdens deze editie van de WoTS gebeurt er iets bijzonders. PROCENTEC lanceert tegelijkertijd de PROCENTEC Mercury, de PROCENTEC Commissioning Wizard en PROCENTEC Delphi. Deze nieuwste toevoegingen aan PROCENTEC’s product portfolio zijn van 2 tot en met 5 oktober te zien én uit te proberen tijdens de WoTS.

Wat kunt u verwachten van deze innovaties?
De PROCENTEC Mercury is een robuuste tablet met ons platformonafhankelijke softwarepakket Osiris. De PROCENTEC Mercury geeft de mogelijkheid om PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet diagnostiek uit te voeren in 3 makkelijke stappen. Daarnaast zullen we een feature voor de PROCENTEC Mercury en PROCENTEC Atlas presenteren die nieuwe inzichten geeft in een industrieel netwerk: de PROCENTEC Commissioning Wizard. PROCENTEC is het enige bedrijf ter wereld met een tool die het proces automatiseert van commissioning en certificering van PROFINET en Industrieel Ethernet. Onze unieke helpfunctie PROCENTEC Delphi adviseert bij elke stap in dit proces.


Genomineerd voor de Proces Innovatie Prijs en de Tech Award
Onze producten maken tijdens de WoTS kans op prijzen. De PROCENTEC Mercury is genomineerd voor de Proces Innovatie Prijs en de PROCENTEC Atlas voor de Tech Award. Genoeg redenen dus om ons te bezoeken en verslag te doen.

Voor verdere informatie zie  de uitnodigingsvideo: