Je bekijkt nu e-nieuws april 2013 – MOCON, PROFIsafe en Industrial Ethernet 2013

e-nieuws april 2013 – MOCON, PROFIsafe en Industrial Ethernet 2013

In de nieuwsbrief van april zullen wij in gaan op de deelname aan de MOCON, het gratis WEBINAR PROFIsafe, het evenement Industrial Ethernet 2013 en een aantal zeer mooie nieuwe producten van onze leden.

header
Hierbij ontvangt u de e-mailnieuwsbrief van PI Nederland voor 2013.
Elk kwartaal ontvangt u deze nieuwsbrief met een update van nieuwe bijeenkomsten, activiteiten en andere zaken die spelen in binnen de vereniging. Deze nieuwsbrieven hebben als doel de informatievoorziening naar u te versterken.
PI Nieuws Nederland
https://pic.vicinity.nl/1548/0/176604/mocon190.png

PI aanwezig op MOCON, u komt toch ook op A1015
MOCON is de tweedaagse vakbeurs voor motion control, aandrijftechniek en industriële automatisering en wordt met gevoel voor de markt georganiseerd in één van de slimste regio’s ter wereld. Een gespecialiseerd en compleet exposantenaanbod laat u nieuwe producten zien op het gebied van ontwerp, constructie, onderhoud en toepassingen van componenten en systemen. Uw bezoek zal in het teken staan van innovaties met het oog op verrassende invalshoeken op de algemene trends in motion control en inspiratie door de vele noviteiten op de beursvloer.

Lees verder…

https://pic.vicinity.nl/1548/0/176614/webinar_klein.png

Gratis webinar:
Hoe PROFIsafe kan bijdragen aan de veiligheid binnen uw bedrijf

Eén van de doelstellingen van de vereniging is om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.  In samenwerking met onze Competence- en Training centers ATS Applied Tech Systems  en PROCENTEC  zullen wij interessante onderwerpen de revue laten passeren.

Lees verder…

https://pic.vicinity.nl/1548/0/176603/ethernet150.png

PI Nederland – partner van FHI betreffende Industrial Ethernet 2013
Haal maximaal voordeel uit Industrial Ethernet – Een collectief consult met volledige informatie op één dag. Dinsdag 14 mei 2013 zal FHI te Leusden in het teken staan van Industrial Ethernet 2013. De dertien deelnemende bedrijven hebben gezamenlijk met FHI de armen in één geslagen om u volledig op de hoogte te brengen betreffende de mogelijkheden maar vooral de voordelen van het juist toepassen van Industrial Ethernet. Dit alles met als uiteindelijke doel een hogere rentabiliteit binnen uw bedrijf.

Lees verder…

Technologisch nieuws
https://pic.vicinity.nl/1548/0/176605/nodes190.png

PROFIBUS, PROFINET en PROFIsafe telling geeft positief resultaat
Op de persconferentie tijdens de PI Duitsland meeting, werden door PI voorzitter Karsten Schneider de laatste cijfers bekend gemaakt voor het aantal nodes betreft PROFIBUS, PROFINET en PROFIsafe ook werd door Nathan Mather de introductie gedaan van Intel’s nieuwe Ethernet-controller geoptimaliseerd voor de eenvoudige implementatie van zowel PROFINET RT en IRT.

Lees verder…

PRODUCT nieuws
bottom

Meld u hier aan om vrijblijvend deze nieuwsbrief te ontvangen.