Je bekijkt nu Ethernet installatietechniek voor een betrouwbaar proces – HARTING preLink®

Ethernet installatietechniek voor een betrouwbaar proces – HARTING preLink®

De basis voor een goed functionerend Industrieel Ethernet netwerk is een robuust en eenvoudig te installeren aansluitsysteem met slechts een paar afzonderlijke componenten wat ook gemakkelijk kan worden geïnstalleerd en – vooral – zeer snel en ook betrouwbaar is, ook onder extreme omstandigheden. Deze praktische eisen hebben geleid tot het concept van het preLink® connector systeem, wat zowel geschikt is voor PROFINET communicatie en Gigabit en 10 Gigabit netwerken.

De draadverbinding wordt gerealiseerd door het speciale preLink® terminal block, wat plaats biedt aan acht draden AWG33 tot AWG27 zowel soepel als massief, en wordt aangesloten in een handeling met de speciale preLink® tang. Deze eenvoudige en zeer snelle aansluittechniek is identiek voor alle preLink® producten. Met behulp van deze speciale tang wordt de verbinding gemaakt en de draden gelijk afgeknipt. Voor de installateur betekend dit een foutloze verbinding in slechts 1 handeling..

Naast de bestaande preLink® RJ45 outlets en keystones zijn ook de preLink® RJ45-connector in IP20 ontwerp en de Han PushPull® voor V.14 (PROFINET en AIDA-compatibel) ook beschikbaar.
preLink® RJ45-connectoren in IP20 zijn uitzonderlijk goed geschikt voor verbindingen van apparaten in het veld, en kunnen perfect gebruikt worden als Profinet connector.

HMI, controllers en Accespoints kunnen snel en betrouwbaar verbonden worden door middel van preLink® connectoren. Het preLink® assortiment wordt aangevuld met D-coded M12-connectoren voor Fast Ethernet (100Mbit / s) en X-coded M12-connectoren voor Gigabit Ethernet en 10 Gbit/s.

Kijk hier voor meer infromatie