Je bekijkt nu <strong>Gegarandeerd het zuiverste water</strong>

Gegarandeerd het zuiverste water

Harderwijk, mei 2022 – Voor iedereen die op zoek is naar een veilige oplossing voor duurzame proceskwaliteit introduceert ifm electronic de nieuwe geleidbaarheidssensor LDL101. Met deze sensor is geleidbaarheid vanaf 0,04 μS/cm te meten. 

De geleidbaarheidssensor LDL101 is de ideale keuze wanneer de zuiverheid van water van cruciaal belang is voor de productkwaliteit of wegens procesveiligheid. De sensor detecteert de geleidbaarheid van water al vanaf een waarde van 0,04 μs/cm. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor toepassingen waarbij gezuiverd water van alle gradaties wordt gebruikt, zoals in de levensmiddelen- en drankenindustrie, halfgeleiderindustrie, de farmaceutische branche en bij opwekken van energie.

De hoge resolutie en digitale overdracht van de meetwaarden via IO-Link, conversiefouten zijn daardoor uitgesloten, creëren een permanent nauwkeurige analyse van de waterkwaliteit om zo foutloze processen te garanderen. In combinatie met de IO-Link bluetooth-adapter en de gratis ifm moneo|blue app heeft de gebruiker zelfs toegang tot de sensor via een smartphone, natuurlijk af te schermen via een wachtwoord. Hierdoor is op ieder moment en op iedere locatie de procesdata uit te lezen en parameters aan te passen.  

Contact

ifm electronic b.v.

Deventerweg 1 e

3843 GA Harderwijk

www.ifm.com/nl

+ (31) (0)341 – 438 438

info.nl@ifm.com