Je bekijkt nu PI Nederland – partner van FHI betreffende Industrial Ethernet 2013

PI Nederland – partner van FHI betreffende Industrial Ethernet 2013

Haal maximaal voordeel uit Industrial Ethernet – Een collectief consult met volledige informatie op één dag. Dinsdag 14 mei 2013 zal FHI te Leusden in het teken staan van Industrial Ethernet 2013. De dertien deelnemende bedrijven hebben gezamenlijk met FHI de armen in één geslagen om u volledig op de hoogte te brengen betreffende de mogelijkheden maar vooral de voordelen van het juist toepassen van Industrial Ethernet. Dit alles met als uiteindelijke doel een hogere rentabiliteit binnen uw bedrijf.

De dag zal worden gestart met een casus vanuit het werkveld, opgevolgd door een expert op het gebied van Industrial Ethernet. Daarna zullen er parallel sessies plaats vinden, onderverdeeld in drie thema’s waarbij functionaliteit, architectuur en medium de hoofdlijn vormen.

Het evenement zal plenair beginnen met een lezing over de ontwikkelingen en trends binnen de techniek, opgevolgd door een sessie omtrent eisen en wensen betreffende Industrieel Ethernet. Hierna zal de bezoeker een keuze kunnen maken voor het volgen van een aantal presentaties betreft functionaliteit (bijdrage voor de gebruiker, het einddoel, monitoring, diagnose, ATEX omgevingen), architectuur (infrastuctuur, protocollen, IT integratie, cyber security, remote)  en medium (glasvezel, draadloos, koper).

Voor meer informatie klik hier