Je bekijkt nu Industrial Ethernet 2017

Industrial Ethernet 2017

FHI en PI Nederland leden organiseren samen Industrial Ethernet 2017 om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet.

Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen. Afgelopen jaren is Smart industrie en Industry 4.0 veel besproken, waarbij ethernet het hart betreft. Zonder is geen optie, binnen de productie omgeving snel opgevolgd door de procesautomatisering vergt ethernet een belangrijk element. Met de integratie van ethernet spelen voordelen als; snelheid, kostenreductie, diagnose en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen welke bij klanten binnen de industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

16 maart 2017 bieden we gezamenlijk met de leden een compleet programma, waarbij u in het Hart van Holland een keuze kunt maken uit verschillende lezingen en workshops. Ook dit jaar zijn we verheugd dat we naast een drietal zeer interessante gasten ook vele leden hebben mogen enthousiasmeren om gezamenlijk een leerzame dag te mogen invullen. Meld u op de site van het evenement direct aan voor een bezoek.