Je bekijkt nu Wat hoort een IT’er te weten over Industrial Ethernet?

Wat hoort een IT’er te weten over Industrial Ethernet?

Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van Ethernet op de werkvloer en een aantal cruciale factoren om rekening mee te houden voor een succesvolle implementatie: migratie strategieën, communicatie verschillen, behoefte aan veiligheid en de behoefte aan industriële apparaten. Dit zijn de vijf belangrijke zaken welke een IT Professional moet weten over het brengen van Ethernet naar de werkvloer.

Binnen grote fabrieken zien we een steeds snellere overgang naar het gebruik van Ethernet, waarom? Wat is er nou makkelijker dan een gehele assemblagelijn te laten werken op één fysiek netwerk. Dit biedt enorm veel flexibiliteit, snelheid en transparantie. Maar mocht u dit willen gebruiken dan dient u met een aantal factoren wel rekening te houden, want Industrial Ethernet is niet één op één het Ethernet van de kantooromgeving!

Carl Henning van PI Noord Amerika heeft in een korte white paper de vijf cruciale factoren omschreven waar u rekening mee dient te houden als u Ethernet naar de fabriek brengt, laat uw gegevens achter en download direct deze white paper.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Geslacht (verplicht)
  ManVrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Hou mij op de hoogte van activiteiten van de PI Vereniging.