Je bekijkt nu Industrieel Ethernet & BUS kabels van HELUKABEL

Industrieel Ethernet & BUS kabels van HELUKABEL

Helukabel is een familiebedrijf dat sinds 1978 bestaat en momenteel actief is in 37 landen op 60 locaties, waaronder Helukabel BV te Budel (nabij Eindhoven). Producten kunnen vanuit de lokale vestigingen en het geavanceerde logistieke centrum in Hemmingen snel in maar liefst meer dan 160 landen worden geleverd! Helukabel beschikt over 10 productie- en assemblagevestigingen wereldwijd, waardoor grote en speciale kabelproductie mogelijk is. De kabels worden uitvoerig getest en voldoen aan de juiste certificeringen, welke internationaal worden gebruikt.

Met meer dan 33.000 artikelen op voorraad, biedt HELUKABEL altijd de juiste kabel voor elke toepassing. Zo ook op het gebied van:

– Industrieel Ethernet

– PROFINET

– PROFIBUS

– FOUNDATION™ Fieldbus

– CAN-Bus

– DeviceNet™

– AS-Interface

– Overige buskabels

 

Bekijk het productassortiment direct in onze Productfinder en vindt snel het product dat je zoekt! Of download hier de brochure Data, Bus en Netwerktechnologie.

Wil jij advies op maat? Bel dan met de binnendienst van Helukabel via telefoonnummer 0495- 499 049 of stuur een mailtje naar info@helukabel.nl, zij helpen je graag verder!

www.helukabel.nl