In de week van 2 tot 6 november 2020 organiseert PI Nederland de online PROFI Kennisweek.

Ook in een periode waarin fysieke events niet mogelijk of verstandig zijn, brengt PI Nederland de community bij elkaar om de laatste ontwikkelingen op het vlak van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link met elkaar te delen. 

In plaats van de jaarlijkse PROFIdag, vindt in de week van 2 november 2020 de PROFI Kennisweek plaats: collectieve kennisdeling met interactieve webinars verspreid over meerdere dagdelen.

Deelname met een eigen webinars is alleen mogelijk voor leden van PI Nederland (25 min, incl. commerciele introductie van 30 sec.)

U kunt zich aanmelden voor deelname met een webinar via onderstaand inschrijfformulier (deelname kosten: 495,- excl. BTW).

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Geslacht (verplicht)
  ManVrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Ordernummer (optioneel)

  Onderwerp webinar

  Hierbij bevestig ik de deelname aan het digitale event PROFI Kennisweek 2020 met een webinar incl. een commerciele intro van 30 sec. voor het deelname bedrag van 495,- euro excl. BTW. Deelnemer verklaart kennis te hebben genomen van onderstaande deelnamevoorwaarden (incl. gebruiksvoorwaarden bezoekersbestanden) en aanvaardt de toepasselijkheid daarvan.


  Klik hier voor de algemene deelname voorwaarden die van toepassing zijn op dit online event.