IO-Link biedt led-lampen met RGB techn. onbeperkte mogelijkheden

Het omvangrijke gamma LED-signaallampen van Banner Engineering werd uitgebreid met de bolvormige lampen K30L2 en K50L2 en met de TL50 signaalzuilen met RGB-technologie. Door o.a. IO-Link hebben deze nagenoeg onbeperkte signalisatiemogelijkheden.

Deze signaallampen zijn beschikbaar met een diameter van 30 mm (K30L2) en 50 mm (K50L2). Beide lampen zijn verkrijgbaar met 7 kleuren over slechts drie ingangen.

De robuuste IP67/IP69K-polycarbonaat-behuizing is absoluut slagvast en bestand tegen reiniging bij hoge temperaturen en onder hoge druk. Versies in FDA-conform materiaal zijn geschikt voor F&B-applicaties.

De K30L2 Pro en K50L2 Pro series zijn uitgerust met RGB-technologie en kunnen d.m.v. de Pro Editor software worden gepersonaliseerd. Hierdoor kunnen talrijke extra kleuren en signalisatiemogelijkheden (knipperen, dimmen, rotaties, stroboscopie, 2-kleurendisplay,…) en animaties worden geconfigureerd.

De K50L2 Pro-versie is ook beschikbaar met RGB-technologie èn met IO-Link waardoor quasi onbeperkte gepersonaliseerde signalisatiemogelijkheden met miljoenen kleuren kunnen worden gerealiseerd.

TL50 multi-color signaalzuilen met IO-Link

De TL50-serie is beschikbaar als standaard signaalzuil, als uitvoering voor applicaties met fel omgevingslicht en als compacte uitvoering. Ze zijn verkrijgbaar met max. 10 lichtsegmenten en één geluidssegment.

Via een IO-Link master heeft de gebruiker de volledige controle over alle mogelijke kleuren en functies, zoals knipperen, dimmen of zelfs animatiefuncties zoals rotaties, stroboscopie, 2-kleurendisplay, 2-kleurenrotatie of 2-kleurenknipperfunctie.

Applicaties

Gepersonaliseerde TL50-signaalzuilen zijn bv. handig voor niveau-indicatie. De K30L2 Pro of K50L2 Pro met animatiefunctie is dan weer zinvol bij b.v. de opstart van een machine.

IO-Link voordelen

Deze signaallampen kunnen met niet-afgeschermde 4-draadsstandaardkabels worden aangesloten, waardoor tijd en kosten worden bespaard bij de installatie.

Bij beschadiging kan de IO-Link lamp snel worden omgewisseld en in gebruik worden genomen. Alle configuratiedata zijn in de master opgeslagen en worden automatisch in de nieuw aangesloten lamp geladen

Bezoek voor meer informatie de website van Turck.