IO-Link kennisdagen

Het is tijd om uw multimeter in te ruilen voor IO-Link!

Met de integratie van een recordaantal van 5 miljoen nieuwe IO-Link-apparaten in één jaar is de levensvatbaarheid wel aangetoond. Zelfs in deze wat lastigere periode wist IO-Link een groeipercentage van 31% te realiseren, wat bewijst dat de technologie stevig verankerd is.

Wat is het succes? De huidige gebruiker ziet IO-Link als een bewezen technologie, betrouwbaar en klaar voor de toekomst. Breed gedragen door een groot aantal leveranciers, simpel te begrijpen, gemakkelijk toepasbaar en het biedt communicatie met het veld tot aan de sensor.

Maar er zijn nog veel partijen die nog niet overtuigd zijn van het gemak van IO-Link en liever terug grijpen op de multimeter. Tijdens de IO-Link kennisdagen op 15 & 16 juni wordt u meegenomen in het gebruikersgemak en de installatie van IO-Link. De deelnemers geven u inzicht om uw productie te optimaliseren, ook hebben we gebruikers uitgenodigd om hun ervaringen te delen.

Gebruikt u al IO-Link, ook dan zitten er voor u kennis sessies bij om net een stapje verder te gaan, zoals de integratie van JSON technologie.

Ook in deze periode waarin fysieke events lastig zijn, staat de community van PI Nederland klaar om haar expertise over IO-Link met u te delen.

Programma:

Klik hier voor het programma met veel praktijkvoorbeelden en demonstraties door verschillende leden. Wanneer u zich aanmeld voor de online kennisweek wordt u op de hoogte gehouden van de definitieve invulling. U kunt gratis deelnemen aan alle sessies, of een keuze maken voor de webinars die voor u relevant zijn.