IO-Link workshop

Het gebruik van IO-Link heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Deze krachtige point-to-point communicatie is gebaseerd op de bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal. IO-Link maakt het daardoor mogelijk om, met minimale kosten, communicatie te realiseren tot op het laagste veldniveau.

Op woensdag 18 mei organiseert PI Nederland in samenwerking met haar leden de IO-Link workshop. Gelukkig weer op locatie, bij onze partner Avans Hogeschool Den Bosch. 

Van 15.00 tot 20.00 uur kunt u zelf de voordelen ervaren van IO-Link en het gemak waarmee het geïmplementeerd kan worden in het eigen productieproces. Daarnaast is er alle tijd om het gesprek aan te gaan met de aanwezige bedrijven en de andere deelnemers. Voor soep en broodjes wordt gezorgd!

Klik hier voor het programma met veel praktijkvoorbeelden en demonstraties door verschillende leden. Wanneer u zich aanmeld voor de IO-Link workshop wordt u op de hoogte gehouden van de invulling van het programma.