IO-Link workshop – wo. 3 juni, Avans Hogeschool Den Bosch

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor- en actuatorverbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal.

 
 

 

Woensdag 3 juni 2020 van 15.00 – 20.00 uur organiseren wij een praktische hands-on workshop waarin u een verdiepingsslag qua het toepassen van IO-Link in de praktijk krijgt aangereikt. Onderwerpen die aan bod komen zijn IO-Link Guidelines, System design, Sensor-to-Cloud with IO-Link via OPC UA (Uitleg OPC-UA en hoe past IO-Link hierin), IO-Link SafetyIO-Link Wireless & IO-Link Wireless Exposé.

De workshop vindt plaats van 15.00 tot 20.00 uur bij Avans Hogeschool in Den Bosch (Onderwijsboulevard 5223, Den Bosch).

Eindgebruikers kunnen gratis aan de workshop deelnemen.

Leveranciers van industriële communicatieproducten betalen een deelnamebedrag van 295 euro excl. BTW.

Het programma volgt binnenkort.

Daarnaast zullen studenten van de opleiding Industriele Automatisering van Avans Hogeschool een korte rondleiding verzorgen. In de pauze is er een buffet met soep en broodjes en na afloop een borrel.

De workshop wordt mogelijk gemaakt door de vereniging PI Nederland i.s.m. Avans Hogeschool Den Bosch en de volgende bedrijven:

Sick

Wilt u als leverancier deelnemen aan de beursvloer, neem dan contact op met Gerda Hoogendam: gerda@fhi.nl.