Je bekijkt nu John van Leeuwen stelt zich voor als nieuw bestuurslid PI Nederland

John van Leeuwen stelt zich voor als nieuw bestuurslid PI Nederland

Afgelopen algemene leden vergadering hebben wij afscheid genomen van Peter Hollebrandse als voorzitter en als bestuurslid. Na jaren van actieve inzet en hoge betrokkenheid voor de vereniging, heeft hij zijn rol als bestuurslid afgestaan. Hierbij willen wij hem namens de leden, eindgebruikers en bestuursleden hartelijk bedanken. Als vereniging hebben wij John van Leeuwen bereid gevonden om toe te treden als bestuurslid.

John van Leeuwen: 57 jaar jong en inmiddels 34 jaar werkervaring in de meet- en regeltechniek. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de firma Weidmüller als “Industry Development Manager” voor de procesindustrie. Als neven activiteit geef ik verkooptrainingen en trainingen op technisch gebied van explosieveiligheid, functionele veiligheid, meet- en regeltechniek en veldbussen.

Ik heb zitting genomen in het bestuur van PI Nederland omdat ik enerzijds de techniek omarm maar zeker ook omdat ik denk dat de wereld verandert. Wij als vereniging moeten mee veranderen om onze leidende rol in de promotie van innovatieve technische oplossingen op het gebied van data communicatie vol te houden en zelfs uit te bouwen.

Gezamenlijk met de andere bestuursleden maar zeker ook met de leden van de vereniging en gebruikers van de oplossingen welke PI te bieden heeft, kunnen we onze positie versterken en de kennis die wij gezamenlijk hebben, uitdragen. Het is geen wedstrijd om de beste veldbus oplossing te bieden; het gaat er om dat we een (de-facto) standaard kunnen realiseren waar we uiteindelijk zowel als gebruiker als ook als leverancier van profiteren.