Mercury, de volgende stap in PROFIBUS en Industrieel Ethernet diagnostiek?

Procentec - Mercury

Bent u klaar voor de PROCENTEC Mercury. Met de toegenomen complexiteit van industriële netwerken, komt ook de vraag naar apparaten die gebruikers voorzien van een makkelijk te begrijpen overzicht van de status en gezondheid van de netwerken. De PROCENTEC Mercury is een robuuste tablet voorzien van ons nieuwe softwarepakket. Dit apparaat is perfect voor troubleshooting, maintenance en monitoring van Industrieel Ethernet en PROFIBUS netwerken.

De PROCENTEC Mercury combineert de krachten van de ProfiTrace en de PROCENTEC Atlas. Het is gebaseerd op dezelfde software als de PROCENTEC Atlas voor Industrieel Ethernet diagnostiek en biedt daardoor dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de PROCENTEC Mercury wordt gecombineerd met de ProfiTrace, gebruikt het een nieuw softwarepakket voor de troubleshooting van PROFIBUS netwerken.
De PROCENTEC Mercury biedt u de mobiliteit om al uw PROFIBUS en Industrieel Ethernet netwerken in uw faciliteit te monitoren. Omdat de software van tevoren is geïnstalleerd, is het apparaat meteen klaar voor gebruik.

 

Voor meer informatie, bezoek de website van Procentec.