Je bekijkt nu Nieuw! De TAP IE van Helmholz, permanente toegang tot uw netwerkverkeer!

Nieuw! De TAP IE van Helmholz, permanente toegang tot uw netwerkverkeer!

Helmholz heeft met de productlancering van de TAP IE een nieuw product omtrent netwerkdiagnose in haar gamma. De TAP IE is een Test Access Point voor permanente installatie en maakt het mogelijk om netwerkverkeer in productieomgevingen te monitoren zonder onderbrekingen.

De PI (PROFIBUS & PROFINET international) organisatie adviseert om TAPs te plaatsen bij cruciale onderdelen van uw installatie, bijvoorbeeld direct bij de controller. De TAP creëert namelijk een diagnosepunt in het netwerk zonder dat er een onderbreking van de productie benodigd is. Dit is zeker in installaties die permanent operationeel moeten zijn van groot belang.

De Test Access Point maakt het mogelijk om uw netwerkverkeer te analyseren met tools als de PROFINET Test Tool en wireshark. De TAP IE is hiervoor voorzien van twee “monitor” poorten. Op deze poorten wordt alle data zonder tijdsverlies gekopieerd die over de “line” wordt verzonden. En belangrijk: voor het netwerk is de tool “Non-reactive”, dit houdt in dat de TAP IE het netwerk niet beïnvloed.

Helmholz zet met de TAP IE weer een stap om dé leverancier te zijn van alle componenten die nodig zijn voor een robuuste infrastructuur.

Meer informatie of een toelichting kunt u contact opnemen met:

Dolf van Eendenburg, tel. 085-4010710, mail: dolf.vaneendenburg@helmholz-benelux.eu

Helmholz Benelux B.V.

Elektraweg 5
3144 CB  Maassluis
Tel. +31 85 4010 710

www.helmholz-benelux.eu