Je bekijkt nu Nieuw lid FOCUS-ON stelt zich voor

Nieuw lid FOCUS-ON stelt zich voor

PI Nederland is blij om FOCUS-ON te kunnen verwelkomen als nieuw lid. Graag stelt het bedrijf zich aan u voor:

FOCUS-ON is een startup en een joint venture van twee grote Duitse proces instrumentatie bedrijven, KROHNE en SAMSON.
We hebben een Globe control valve een serieuze upgrade gegeven door er debiet meting, druk en temperatuur sensoren en een computer aan toe te voegen.
Dat heeft geleid tot de volgende voordelen:

Besparing
Door de samenvoeging van al deze componenten zijn we erin geslaagd om een significante besparing door te voeren voor onze klanten in de procesindustrie.

Diagnostiek
Het is niet alleen besparing, maar ook de diagnostische capaciteiten van het device zijn onvergelijkbaar met de bestaande regelkleppen. We kunnen bijvoorbeeld ook cavitatie detecteren en communiceren

Redundancy
Het device is ook in staat om een falende sensor of ongewenste proces condities te detecteren. Zelfs als we een falende sensor hebben dan is het device in staat om de juiste meetwaarde te communiceren door gebruik te maken van een geïntegreerd model wat permanent alle in- en uitgaande metingen met elkaar vergelijkt en indien er één niet aanwezig is, wordt de gecalculeerde waarde gebruikt.

Waarom lidmaatschap van PI?
Omdat het device zoveel data/informatie genereerd, zijn wij een groot voorstander van het loskoppelen van niet real time relevante informatie (interne device data) van real time relevante informatie (4-20mA stuur en meet signalen). We prefereren daarom het ontsluiten van niet real time relevante informatie via open, non proprietary, Edge gateway’s naar north bound data storage en analysetools, maar we hebben rekening te houden met de huidige lay-outs van proces plants. Daarom integreren we ook Profinet en de andere industriële netwerken in het device.

Voor optimale integratie en begeleiding hebben we ons daarom aangesloten bij PI.
Bezoek de website van FOCUS-ON voor meer informatie.