De nieuwe Balluff IO-Link Masters

Grote flexibiliteit bij het ontwerpen van uw topologie

De nieuwste IO Link masters van Balluff zijn nog eenvoudiger inzetbaar in de topologie, vanwege hun grote flexibiliteit. Met 4 x Type A IO-Link poorten en 4 x Type B IO-Link poorten, elk met maximaal 2A output per kanaal, kan gemakkelijker worden voldaan aan de huidige marktvraag.

Deze nieuwe masters, BNI00E1 en BNI00AZ , zijn respectievelijk geschikt voor IO-Link integratie— met Ethernet/IP en Profinet. Met IO Link bent u tevens up to date voor de huidige IIoT industriële automatiserings toepassingen. En met een marktaandeel van meer dan 50% , zijn de IO link masters van Balluff een vertrouwd begrip aan het worden.

Deze nieuwe IO-Link master, met M12 T-gecodeerd connector aansluitingen, zijn geschikt voor maximaal 12A vermogen. De modellen beschikken over 9A galvanisch gescheiden output, met maximaal 2A per poort voor type B poorten, voor o.a. pneumatische of hydraulische kleppen met hoge piekstromen.
De verbeterde geïntegreerde webserver in de master, maakt remote configureren, parametiseren en monitoren, m.b.v IODD files, tevens mogelijk zonder de noodzaak van extra software.