Je bekijkt nu Nieuwe besturing biedt nog meer mogelijkheden in combinatie met het WAGO I/O-SYSTEM

Nieuwe besturing biedt nog meer mogelijkheden in combinatie met het WAGO I/O-SYSTEM

WAGO controller PFC200 nu ook met PROFIBUS DP Master-interface

Het assortiment aan PFC200-controllers van WAGO wordt uitgebreid met een nieuwe PROFIBUS-controller met DP Master-interface. Vanaf nu kan de compacte besturing probleemloos gegevens van verschillende deelnemers in industriële omgevingen verzamelen én verwerken via een PROFIBUS-netwerk. Hierbij zorgt de controller voor een snelle communicatie met de sensoren en de actuatoren in de meest uiteenlopende machines en installaties.

Naast een standaard uitvoering brengt WAGO de PFC200 met PROFIBUS Master-interface ook in een uitvoering voor een vergroot temperatuurbereik van -20 tot 60 °C op de markt. Hierdoor kan de controller met name in de industriële automatisering en in bereiken met hogere eisen flexibel worden ingezet.

Eenvoudige programmering, veilige communicatie
De nieuwe PFC200-controller werkt met het real time besturingssysteem Linux® en kan met de op CODESYS gebaseerde en beproefde configuratiesoftware WAGO I/O-PRO geprogrammeerd worden. GSD-bestanden kunnen dankzij de geïntegreerde PROFIBUS-configurator eenvoudig ingelezen worden. Tegelijkertijd worden gevoelige productiegegevens dankzij omvangrijke veiligheidstechnologieën zoals SSL/TLS 1.2, SSH, VPN en firewall uitstekend beveiligd.

Betrouwbare besturing met verbeterde hardware
De hardware van de besturing is volledig bijgewerkt en verder geoptimaliseerd. De in de andere besturingen van de PFC200-productfamilie geïntegreerde en bekende Ethernet- en CAN-interfaces blijven behouden. De besturing met de PROFIBUS DP Master-interface beschikt bovendien over diverse toelatingen en kan zodoende in vrijwel iedere toepassing worden geïmplementeerd. De typische lokale bus van de serie 750 ondersteunt bijna alle busklemmen. Het WAGO I/O-productportfolio bestaat inmiddels uit meer dan 500 modules. Hiertoe behoren niet alleen analoge en digitale in- en uitgangsklemmen, maar ook verschillende speciale modules voor de registratie en de verwerking van de meest uiteenlopende signalen.

WAGO Nederland B.V.
Postbus 2070,
7301 DB Apeldoorn
Tel. 055 36 83 500
Fax 055 36 83 599
E-mail: info-nl(at)wago.com
Internet: www.wago.com