Je bekijkt nu PROCENTEC’s nieuwe EtherTAP monitoringsinterface

PROCENTEC’s nieuwe EtherTAP monitoringsinterface

U heeft het probleem met uw netwerk geïdentificeerd, maar wilt u niet liever de oplossing weten? PROCENTEC’s nieuwe EtherTAP monitoringsinterface is de brug naar Osiris op onze draagbare Mercury tablet en de permanente Atlas module. Beide apparaten werken met ons Osiris platform om de informatie van de EtherTAP te analyseren. Hiermee kan onze ingebouwde assistent Delphi u snel en effectief een oplossing aanbieden die uw systeem weer op gang krijgen.

In plaats van dat u zelf uw netwerkproblemen moet analyseren, interpreteren en oplossen, biedt PROCENTEC een virtuele netwerkengineer die dit voor u doet in een fractie van tijd. Met de Atlas realiseert u 24/7 monitoring met uiterste precisie. Het Osiris diagnostiekplatform op de Mercury en Atlas biedt al geavanceerde actieve monitoring van uw netwerk en nu, met de release van onze nieuwe EtherTAP, biedt het ook passieve monitoring van elk Ethernet- of PROFINET-netwerk. De voordelen zijn enorm.

Geavanceerd inzicht
De passieve opzet zorgt voor een makkelijke plug & play installatie zonder enige configuratie. De EtherTAP wordt tussen de PLC en de eerste switch geplaatst. Het geeft inzicht in de berichten die zich in het netwerk begeven en de Osiris software geeft de geavanceerde analyse. Dit zorgt voor een effectieve set-up die de netwerklading monitort, CRC errors detecteert, PROFINET-alarmen opvangt, de communicatiecyclustijden controleert, let op de gevallen pakketten en de jitter meet in de PROFINET real-time communicatie. Al deze gegevens worden continu vastgelegd en u krijgt een melding als er zich problemen voordoen.

De TAP in EtherTAP staat voor Test Access Point, wat zich vertaalt in de mogelijkheid om eenvoudig verbinding te maken en realtime te zien wat er op uw netwerk gebeurt zonder onderbreking. EtherTAP is de betrouwbare hardware verbinding tussen uw netwerk en een computer met diagnostische software. De software is gemakkelijk te gebruiken, maar om het beste uit het platform te halen, is het aan te raden deel te nemen aan onze PROFINET gecertificeerde trainingen.

Betrouwbare oplossing
De EtherTAP is ontworpen voor Industrial Ethernet-omgevingen en heeft een betrouwbare USB-koppeling die de vastgelegde berichten streamt naar de bijbehorende driver, die een extra Ethernet-poort emuleert en de berichten overhandigt aan Osiris voor interpretatie en actieve suggesties van Delphi. Mercury en Atlas kunnen op elk moment worden aangesloten en losgekoppeld van de EtherTAP USB-poort. De EtherTAP voorkomt dat het apparaat dat is aangesloten op de USB-koppeling op eigen initiatief berichten verstuurt, waardoor het realtime gedrag en de beveiliging van het netwerk niet in gevaar kunnen komen. Het realiseert een feed zonder berichtenverlies en communiceert berichten met de precisie van slechts een paar nanoseconden om nauwkeurig het probleem op uw Ethernet- of PROFINET-netwerk te kunnen lokaliseren en kostbare downtime te voorkomen.