Je bekijkt nu Nieuwe Indu-Sol PROmesh Switches – uit voorraad leverbaar !

Nieuwe Indu-Sol PROmesh Switches – uit voorraad leverbaar !

Levering van chips voor industriële producten, waaronder profinet-switches, is momenteel erg lastig. Levertijden zijn enorm opgelopen waardoor profinet-switches nauwelijks leverbaar zijn. De Duitse firma Indu-Sol heeft daarom onderzoek gedaan welke toepasbare chips goed en langdurig verkrijgbaar zijn. Daarmee hebben zij hun nieuwste serie switches uitgerust zodat Indu-Sol haar switches direct uit voorraad kan leveren.

De bekende Indu-Sol Switches met diagnostische functies zijn ondergebracht in de Premium Line. Daarnaast heeft Indu-Sol een Basic Line en Unmanaged Line van switches op de markt gebracht.

Premium Line

PROmesh P9+ en de PROmesh P10+, zij de opvolgers van respectievelijk de P9 en de P10. Beiden weer uitgerust met de mogelijkheid om de schermstromen van de aangesloten profinet-kabels te meten. De P10+ meet daarbij ook de veroudering van de profinet-kabels die in robotarmen en kabelrupsen gebruikt worden. De + in beide switches staat voor geïntegreerde omgevingssensoren die trillingen, licht, temperatuur en luchtvochtigheid meten. Plotselinge afwijkingen van deze sensorwaarden kunnen namelijk behulpzaam zijn bij het oplossen van onverwachte storingen.

Indu-Sol heeft hiermee als eerste switch-producent weer een stap gezet om profinet-switches verder te integreren met profinet-diagnose.

Basic Line

Speciaal voor sytemintegrators en machinebouwers is de Basic Line op de markt gebracht. Deze switches, de PROmesh B8 en PROmesh B16, zijn gecertificeerd voor PROFINET, Industrial Ethernet en EtherNet/IP.

Voor betere mechanische belasting en hogere EMC-bestendigheid heeft Indu-Sol gekozen voor een metalen behuizing met een throughput capaciteit die 30% hoger is ten opzichte van vergelijkbare switches. Ook hebben de Basic Line switches een dubbele Backplane capaciteit en een 2x zo hoog intern geheugen ten opzichte van vergelijkbare switches. De PROmesh Basic Line switches zijn geschikt voor de hoogste netwerkbelasting Netload  CLass III. Solide switches voor een concurrerende prijs.

Unmanaged Line

Ook aan de gebruikers van unmanaged switches is gedacht. Hiervoor zijn de PROmesh U5 en PROmesh U8 switches ontworpen. Ook hier een stevige switch in metalen behuizing voor een scherpe prijs.

 

Meer informatie:

Prokorment

Waterloop 3

2614 XC  Delft

Å +31 (0) 15-2121310

info@prokorment.nl

www.prokorment.nl