FELTEN Wire & Cable Solutions ziet meerwaarde van PI lidmaatschap

FELTEN Wire & Cable Solutions; Via het lidmaatschap van PI Nederland dragen wij bij aan het technisch platform met betrekking tot PROFIBUS en PROFINET kabels. Door middel van het lidmaatschap zijn we niet alleen op de hoogte, maar zijn we tevens in de gelegenheid om onderdeel uit te maken van de toekomstige ontwikkelingen en aanvullende functionaliteiten.

FELTEN Wire & Cable Solutions vertegenwoordigt en werkt samen met LEONI Special Cables GmbH, een bedrijf dat in Europa marktleidend is op het gebied van PROFIBUS en PROFINET kabelontwikkelingen. Uiteraard zijn we via LEONI internationaal bij PI aangesloten. De slogan ‘Think global, act local’ past volledig in deze strategie: zowel internationaal via onze officiële partner LEONI als lokaal via PI Nederland en FELTEN Wire & Cable Solutions BV. Internationaal worden de standaarden van PROFIBUS en PROFINET ontworpen. De gestandaardiseerde en uit voorraad leverbare PROFIBUS/PROFINET kabels ontstaan hieruit. En daarnaast ontvangen wij lokaal de wensen voor speciale projecten en toepassingen, waar we met de beschikbare kennis en productiemiddelen vrijwel altijd aan kunnen voldoen.

PI Nederland zoekt vaak het partnership met de Federatie van Technologie Branches (FHI) waardoor direct een koppeling gelegd wordt naar de verschillende technologie branches. Buiten de industriële automatisering zien we een uitbreiding naar andere marktsegmenten. Een kabelkoppeling van PROFIBUS/PROFINET naar de segmenten Marine & Offshore en ook Industrieel Ethernet wordt automatisch gemaakt. Met PI Nederland als basis.

Meer over het lidmaatschap.