PLC Technical Engineer – ATS Applied Tech Systems

PLC Technical Engineer

ATS Applied Tech Systems B.V. – (Zwolle en omgeving, Nederland)

Mijn Functie:

In mijn functie als PLC Technical Engineer bij ATS Applied Tech Systems ontwikkel, programmeer en test ik PLC software voor diverse installaties. Bijvoorbeeld voor de machinebouw, automobielindustrie en farmaceutische bedrijven.
ATS is als bedrijf onafhankelijk van het het merk van de besturing endoor de diversiteit aan projecten werk ik met veel verschillende systemen en software.
Dit is uitdagend werk en ik zorg er samen met de projectleider voor dat de kwaliteit die de klant verwacht ook wordt waargemaakt. Projecten zijn van korte of lange duur en soms ook op locatie bij de klant.
In het nieuws zie je dat ‘Industrie 4.0’, de vierde industriële revolutie, steeds meer aandacht krijgt. Ik vind het geweldig binnen ATS daar deel van uit te maken. Er ligt een wereld voor mij en het bedrijf open.

Mijn Profiel:

Om succesvol te zijn benik nauwkeurig in mijn werk en pas ik goed in het team. De teamsamenstelling is vaak afhankelijk van het type project en ik vind deze afwisseling prettig. Samen met mijn collega’s werk en denk ik op HBO niveau. Omdat ik vanaf het begin door een ervaren engineer ben begeleid en training heb gevolgd, heb ik mij de nodige kennis en ervaring snel eigen gemaakt. Dit gaat nog steeds door overigens, nu ben ik mij bijvoorbeeld aan het verdiepen in Siemens TIA Portal en eveneens in nieuwe communicatienetwerken als Profinet.

Mijn Carrière:

Werken bij ATS betekent voor mij werken binnen multidisciplinaire project teams aan de nieuwste machines en procesbesturingen. De projecten worden van begin tot eind door ons verzorgd, waarbij ik betrokken ben in alle fases zoals: functioneel ontwerp, dearchitectuur, simulaties, implementatie, inbedrijfname en support.

Ik vind het belangrijk dat ik mij ontwikkel tijdens mijn werk en daarmee werk ik continu aan mijn carrière. Bijvoorbeeld richting de functie Application engineer of Software engineer en wordt hierin begeleid. Bij een vooraanstaand Nederlands bedrijf zoals ATS, met vestigingen in 17 landen, ontstaan er regelmatig ook internationale mogelijkheden om mij te ontwikkelen.

Een carrière, dus niet alleen een baan, waarbij mijn kennis en kunde verder wordt verbreed en / of verdiept door trainingen die verzorgd worden door het eigen trainingsinstituut.

Reageren:

Herken jij jezelf als mijn toekomstige collega? “Join the Revolution, Join ATS!”

Stuur dan je motivatie en CV naar Personnel.NL@ATS-Global.com en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
Bart Grandiek, 0529 – 438310 of 06-11395191

Beschrijving van het bedrijf:

ATS Applied Tech Systems B.V. is “The Independent Solution Provider” voor gebruikers van industriële- en procesautomatisering en informatietechnologie wereldwijd. Wij leveren producten en diensten voor alle drie de lagen van de automatiseringspiramide, te weten de besturende, uitvoerende en informatieve laag. ATS is een innovatieve, strategische kennispartner en wij bieden expertise op acht gebieden:

  • Besturingstechniek
  • SCADA/HMI
  • Programmeertalen
  • Communicatie & netwerken
  • Databases
  • Quality, Lean, Six Sigma
  • Manufacturing Execution Systems
  • Supply Chain Management

Sinds onze oprichting in 1986, hebben we zes business activiteiten (ATS Training & Workshops, ATS Consulting, ATS Support Services, ATS Projecten, ATS Software ontwikkeling, ATS Producten&Partners) ontwikkeld, die speciaal ontworpen zijn om de hele levenscyclus van automatisering- en IT systemen te ondersteunen. Dit doen wij in ruim 17 landen met meer dan 350 specialisten.