Je bekijkt nu Power-over-Ethernet-injectoren met ATEX-certificering

Power-over-Ethernet-injectoren met ATEX-certificering

De Power-over-Ethernet-injectoren van Phoenix Contact beschikken nu over een ATEX-toelating. Power-over-Ethernet (​PoE​)-injectors voorzien gekoppelde PoE-compatibele apparaten zoals camera’s via één kabel van data en spanning. Met de ATEX-toelating kunnen de apparaten nu onbeperkt in de Ex-zone 2 worden geïnstalleerd. Ook in de procesomgeving worden camera’s in toenemende mate ingezet voor de bewaking van kritieke processen en condition monitoring.

De Power-over-Ethernet-injectoren voldoen aan de normen IEEE 802.3 af (15,4 W) en at (30 W) en bieden optioneel een vermogen tot 60 watt (PoE++). De galvanisch gescheiden adapter beschikt over een uitgebreid ingangsspanningsbereik van 18-57 V DC. De PoE-apparaten uit de serie INJ 2000 bieden naast een RJ45-aansluiting, verschillende aansluittechnieken zoals Push-in. Dit maakt eenvoudige netwerk kabelaansluiting mogelijk zonder RJ45 connector of speciaal gereedschap. Bovendien beschikken ze over een geïntegreerde overspanningsbeveiliging.

Meer informatie: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/nl?1dmy&urile=wcm%3apath%3a/nlnl/web/main/products/subcategory_pages/power_over_ethernet_p-08-10-07/e77eeb41-2c8c-4219-a5be-5ecac6e41e4a