PROCENTEC opent nieuw kantoor in Brescia, Italië

PROCENTEC, kennispartner op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie, opent een nieuw kantoor in Brescia, Noord-Italië. Zo betreedt PROCENTEC de Italiaanse PROFIBUS en PROFINET markt om haar Italiaanse klanten nog beter van dienst te zijn.

Met de opening van het nieuwe kantoor speelt PROCENTEC in op de groeiende behoefte aan PROFIBUS en PROFINET oplossingen in de Italiaanse industriële automatiseringsmarkt. Het nieuwe kantoor, dat zich vooral richt op salesactiviteiten, is het derde kantoor van PROCENTEC. PROCENTEC zal haar Italiaanse klanten innovatieve oplossingen op maat bieden, zodat zij succesvol opereren in de industriële automatisering.

Pieter Barendrecht, Managing Director bij PROCENTEC HQ: “Het openen van een extra kantoor in Europa is een logische keuze die past binnen onze internationale ontwikkelingsstrategie. De Italiaanse markt biedt ons ontzettend veel mogelijkheden.” Italië is de tweede grootste Europese markt voor industriële automatisering die in 2014 met ruim 5% is gegroeid. Met een totale omvang van 4 miljard euro, groeit deze markt nog steeds explosief.

Evelyn Mario, de nieuwe Managing Director bij PROCENTEC Srl, is ontzettend enthousiast over deze nieuwe uitdaging: “Ik ken PROCENTEC al vele jaren en ben altijd erg onder de indruk geweest van hun technologische innovaties en robuuste netwerk van deskundigen en distributeurs. De kracht van PROCENTEC ligt bij het continu onderzoeken naar en het ontwikkelen van nieuwe producten, gecombineerd met hun enorme expertise.” Het Italiaanse kantoor is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ondersteunen van de PROFIBUS en PROFINET markt in Italië en Italiaans Zwitserland.