Je bekijkt nu Profibus PA uitgang op Serie 4000 Transmitters

Profibus PA uitgang op Serie 4000 Transmitters

Alle Serie 4000 transmitters van Klay Instruments zijn leverbaar met Profibus PA uitgang

Onze high end serie 4000 druk- en niveautransmitters, verschildruktransmitter DP-4000 en intelligente temperatuurtransmitter TT-4000 zijn ook leverbaar met een Profibus PA uitgang.

Alle Serie 4000 instrumenten hebben standaard een stevige kompakte rvs behuizing en zijn gemakkelijk programmeerbaar met een unieke  “one touch programming button” en meertalig display met backlight. De actuele uitgangswaarde is tevens zichtbaar in een staafdiagram(bargraph). Instelling zonder testdruk of temperatuur.

De 4000 serie druk- en niveautransmitters zijn leverbaar met alle in de procesindustrie genormeerde procesaansluitingen. Standaard materiaal voor de natte delen is RVS316. Daarnaast is ook Hastelloy C, Tantalum, Titanium en Duplex staal leverbaar.

De DP-4000 verschildruktransmitter heeft standaard een nauwkeurigheid van 0.075% (optioneel 0.065%). Drukbereiken van 10 mbar tot 20 bar met een turndown tot 100:1. Voor een flowmeting is een square root functie aan boord terwijl er voor niveaumeting gemakkelijk een tanklinearisatie kan worden ingesteld.

De intelligente temperatuurtransmitter TT-4000 heeft een nauwkeurigheid van 0.1%.

Alle gangbare en niet gangbare procesaansluitingen zijn leverbaar. Insteeklengte en diameter kunnen klant specifiek worden besteld. Deze gemakkelijk te programmeren temperatuurtransmitter is de juiste keuze voor nauwkeurige temperatuurmeting en aflezing.

Voor meer informatie www.klay.nl