Je bekijkt nu PROFIdag 2017

PROFIdag 2017

De vereniging PI Nederland is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse PROFIdag op 9 november 2017, dit jaar georganiseerd centraal in het land namelijk in de Basiliek te Veenendaal. Door de PI vereniging wordt de jaarlijkse PROFIdag georganiseerd, het jaarlijkse evenement betreffende Industriële Communicatie binnen de besturingstechniek, waar leverancier, eindgebruiker en systeem integrator elkaar ontmoet. Naast PROFINET, PROFIBUS en IO-Link komen er veel verschillende thema’s aan bod.

Dit jaar bestaat het lezingenprogramma uit 17 lezingen in het parallelle programma en twee plenaire lezingen. Daarnaast is er een viertal workshops / practica en een Pilot Plant Project vanuit de Avans Hogeschool. Het (concept-)programma vindt u hier.

Naast de lezingen zijn er een twintigtal leden aanwezig om u de nieuwste oplossingen te presenteren op de kennismarkt. Al met al een verzorgde dag waarbij veel aspecten van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link worden besproken. Bent u eindgebruiker van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link of bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd voor de PROFIdag op 9 november 2017!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van PI Nederland om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

Bekijk alle informatie over de PROFIdag 2017.