PROFIdag 2018 – 13 november 2018

Door de PI vereniging wordt de jaarlijkse PROFIdag georganiseerd, het evenement betreffende Industriële Communicatie binnen de besturingstechniek, waar leverancier, eindgebruiker en systeem integrator elkaar ontmoet. Naast PROFINET, PROFIBUS en IO-Link komen er veel verschillende thema’s aan bod. 13 november 2018, ook dit jaar georganiseerd centraal in het land namelijk in de Basiliek te Veenendaal.

Klik hier voor het volledige programma van de PROFIdag 2018 met een overzicht van de plenaire lezingen, parallel sessies en workshops.

Als eindgebruiker kunt u het evenement kosteloos bezoeken. Aan leveranciers vragen wij een bijdrage van 250 euro. Klik hier om u te registreren.

 

PROFIdag 2018Naast de lezingen zullen er veel leden aanwezig zijn om u de nieuwste oplossingen te presenteren op de marktplaats. Al met al een verzorgde dag waarbij veel aspecten van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link worden besproken. Bent u eindgebruiker van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link of bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd voor de PROFIdag op 13 november 2018.