Weidmüller “u-remote”: remote I/O systeem is genomineerd voor de “German Design Award 2014”

Weidmüller “u-remote”: remote I/O systeem is genomineerd voor de “German Design Award 2014”, en is al onderscheiden met de “iF product design award 2013” en de “Universal Design Award 2013”.- “u-remote” combineert krachtige technologieën met efficiënte processen.. – Het innovatieve ontwerp is de driver voor een indrukwekkende toename in productiviteit.

De jury van de “German Design Award 2014” heeft de internationale prijs toegekend aan het modulair ontworpen Weidmuller “u-remote” I/O systeem in de categorie “Industriële goederen en materialen”. Deze prijs is een erkenning voor producten die zijn ontworpen met bijzonder goed uitgevoerde functies en oplossingen. Het “u-remote” design concept had al de erkenning van twee internationale deskundige jury’s gekregen. Dit modulair opgebouwde remote I / O-systeem – met zijn hoge component dichtheid, stekkerverbinding niveau en optimale prestaties voor top efficiency en productiviteit – is een van de winnaars van de ‘iF product design award 2013 “en de” Universal Design Award 2013 “. De “iF product design award 2013” prees de ‘u-remote “voor zijn ontwerp, vakmanschap, de mate van innovatie en functionaliteit. De ‘Universal Design Award 2013 ” werd toegekend aan de remote I/O-systeem voor, onder andere, zijn eenvoudige, intuïtieve bediening, innovatie en duurzaamheid. “u-remote” heeft nu drie van ‘s werelds meest gerenommeerde keurmerken van kwaliteit van het ontwerp.

WeidmullerHet innovatieve design concept achter “u-remote” combineert krachtige technologie met ‘s werelds hoogste bedradingsdichtheid in het IP 20 I/O-systeem samen met ongeëvenaarde voordelen in het gebruik en de handling. Hogere systeemprestaties, kleinere schakelkasten plus snellere installatie en kortere down-time zijn het resultaat van dit goed doordachte concept. Of het nu de driedelige constructie, het installatieproces dat geen gereedschap vereist, de enkelvoudige aansluitstrip met status-LED’s of het taakspecifieke kleurconcept betreft, optimalisatie werd in het achterhoofd gehouden bij elk ontwerpdetail van “u-remote”.

De juryleden waren vooral onder de indruk van de sterke focus tentoongesteld door het holistische product concept volgens de vereisten van de klant en daar opvolgend de gebruikers. Ze werden voornamelijk enthousiast door de voordelen in het gebruik van remote I/O componenten. Bij “u-remote” is het product design effectief als een belangrijke motor van de brede verbeteringen in de productiviteit.

Kortom, “u-remote” betekent simpelweg: More Performance. Simplified.

Het kwaliteitskeurmerk voor beste ontwerp

“German Design Award 2014”

De “German Design Award 2014” is een internationale prijs uitgereikt door de Duitse Design Council. De Duitse Design Council is een kenniscentrum voor communicatie op het gebied van design. Alleen de raad zelf, de leden van de stichting en de Ministeries van Economische Zaken van de Duitse deelstaten kunnen bedrijven en ontwerpers voordragen voor de Duitse Design Award.

Deze award is toegekend aan “u-remote” in de categorie ‘Industriële Goederen en Materialen “.

uremoteDe “iF design award” werd opgericht in 1953 onder de naam “Die gute Industrieform” (Goed Industrieel Ontwerp) en werd dit jaar voor de 60e keer toegekend. Fabrikanten en ontwerpers die werken in productontwerp, communicatie design en packaging design kunnen hun werk indienen in drie disciplines. De prijs wordt uitgereikt voor uitmuntende ontwerpen – zoals beoordeeld door een internationale jury van experts. Vandaag de dag wordt de “iF design awards ‘ gerangschikt onder de grootste en belangrijkste internationale design awards, en de’ iF label” is een keurmerk voor kwaliteit die wordt erkend over de hele wereld.

De “universal design award” is een internationale competitie die loopt sinds 2008. Wat de “universal design award” zo speciaal maakt is dat alle inzendingen voor de “universal design award” kritisch worden onderzocht en getest door zowel een vakjury als een jury van consumenten.

De evaluatiecriteria voor inzendingen zijn: een zeer gevarieerd en flexibel scala van bruikbaarheid, eenvoudige en intuïtieve bediening, veiligheid en fouttolerantie, interculturele aspecten en kosteneffectiviteit. Alle inzendingen, ongeacht of ze producten, architectonische ontwerpen of diensten zijn, kunnen dus, worden beloond met de “universal design award” en ook worden aangeduid als de “universal design consumer favorite”.

Weidmüller – elektrische aansluiting, transmissie en omzetting van power, signals en data in industriële omgevingen. – Let’s connect.