Schermklem met filter

Afschermen aan beide zijden: voor het eerst eenvoudig toe te passen in grote systemen. Indien mogelijk moeten stoorstromen zo snel en dichtbij mogelijk worden afgevoerd. Afscherming op meerdere plaatsen kan echter ook ongewenste lus stromen met zich meebrengen en daarmee communicatie verstoren. Weidmüller introduceert de schermklem die het probleem op lost. Let’s Connect.

Afschermen op een of beide zijden? Dit is een veel voorkomend probleem in alle toepassingen met lange bedrading en kabelroutes. Vooral in de scheepsbouw, railinfrastructuur, elektriciteitscentrales en procesinstallaties.

Onze KLBÜ RC schermklemmen zorgen voor een optimale afvoer van stoorstromen. En dat  zonder last te hebben van de bijbehorende potentiaalvereffening en de capaciteit van de kabel.
De ingebouwde hoge doorlaat filter blokkeert de laagfrequentie stromen en zorgt tegelijkertijd voor een veilige afvoer van stoorstromen via het dichtstbijzijnde uiteinde.
Het resultaat: Afschermen met KLBÜ RC brengt robuuste communicatie dichterbij, ook bij optredende potentiaalverschillen tussen de twee verbonden installatiedelen.