Steekplaatsen naar eigen behoefte parametreren

De compacte veldbusmodule Impact67 van Murrelektronik is er nu ook voor het EtherNet/IP protocol en heeft het CT14 ODVA (Open DeviceNet Vendors Associations) certificaat. Dankzij de volledig vergoten behuizing zorgt deze kwalitatief uiterst hoogwaardige module voor een optimale beschikbaarheid van uw machines en installaties.
De M12 steekplaatsen van de Impact67 kunnen – afhankelijk van de gevraagde toepassing – worden geparametreerd als ingang, als uitgang of als I/O-Link-poort. Dit zorgt voor een maximale flexibiliteit en levert een aanzienlijke kostenbesparing op, omdat het aantal type modules per installatie tot een minimum kan worden gereduceerd.

Door de uitgebreide diagnoseopties en de mogelijkheid een ringstructuur aan te brengen, nemen de mogelijkheden zelfs nog extra toe. Een eenvoudige en intuïtief te bedienen webinterface zorgt voor een snelle inbedrijfname. Dankzij het Quick Connect-systeem start de module in korte tijd op, wat bijzonder interessant kan zijn op het gebied van bijvoorbeeld robotica. Extra vrijheden tijdens de installatie in de vorm van individuele aanpassingen worden geboden door het brede portfolio met toebehoren zoals I/O-Link-/analoge omzetters, I/O-Link-hubs en praktische inductieve koppelingen.