Succesvol leden-voor-leden event bij Endress+Hauser

Endress Hauser

Op 16 oktober vond de 2de leden-voor-leden sessie van dit jaar plaats. Dit keer was Endress+Hauser in Naarden de gastheer. De sessie werd gecombineerd met het sprekersoverleg van de PROFIdag.

Na een korte introductie door PI Nederland waarin onder andere praktische informatie over de bezoekersregistratie en de beursvloerindeling van de PROFIdag aan bod kwam, volgde het inhoudelijk op elkaar afstemmen van de presentaties van de sprekers. Gaandeweg kwamen ook mooie suggesties voor gezamelijke profilering aan bod.

Het tweede deel van het programma werd ingevuld door Endress+Hauser. Jaap Westeneng gaf een geanimeerde presentatie over de denkwijze voor de toekomst. Het platform Netilion biedt voor veel eindgebruikers een totaal overzicht waar ook andere leveranciers in kunnen participeren.

Het betreft een totaal pakket met verschillende modules. Zo laat de module Health service uw assets in uw productielocatie voor zich spreken, zodat u direct, altijd en overal weet hoe het met uw productielocatie is gesteld. Als de assets het niet zo goed doen, weet je wat de reden is en welke maatregelen er mogelijk zijn. Dit geldt niet alleen voor de blauwe producten, integratie hierin is mogelijk. Naast deze module bestaan er ook nog modules als analytics, health en library.

Tot slot volgde een rondleiding door de Experience Room.
Alle aanwezige leden keken tijdens de borrel terug op wederom een geslaagde gelegenheid om in een informele setting te leren van elkaars kennis en kunde en te kijken waar gezamenlijke kansen liggen naar de markt. Op naar de volgende sessie!