Je bekijkt nu De uitdagingen en mogelijkheden van PROFINET in machinebouw

De uitdagingen en mogelijkheden van PROFINET in machinebouw

Op 9 november vindt de PROFIdag plaats bij de Basiliek in Veenendaal.  In de aanloop naar dit event ontvangt u een tweetal nieuwsbrieven. Dit is de eerste nieuwsbrief met informatie over de sprekers, exposanten en andere activiteiten tijdens de dag. Dit jaar is er aandacht voor lezingen binnen een drietal thema’s: Best practice, Technology en Future.

Voor een bezoek aan de PROFIdag 2017 registreert u zich hier. U kunt als eindgebruiker het evenement kosteloos bezoeken, aan leveranciers vragen wij een bijdrage van 250 euro.

De uitdagingen en mogelijkheden van PROFINET in machinebouw

De opening van de PROFIdag wordt verzorgd door AWL Techniek. AWL ontwikkeld en produceert state-of-the-art geautomatiseerde lasmachines voor haar klanten en heeft gekozen voor PROFINET als basis bus systeem. In de plenaire openingslezing geeft Vincent Kerstholt namens AWL Techniek voorbeelden van technische uitdagingen die met PROFINET opgelost zijn. Daarnaast gaat hij in op de toekomst van PROFINET en andere bussystemen binnen hun markt.

Bekijk hier het gehele programma

Ontmoet en ontdek op de PROFIdag

De PROFIdag is het event waar leveranciers, eindgebruikers en systeem integratoren komen om de laatste mogelijkheden te zien. Naast het uitgebreide lezingenprogramma met 19 lezingen is er zeker ook voldoende ruimte om met vakgenoten (bekenden en onbekenden) van gedachten te wisselen. Op de de table top stands demonstreren 20 leden de laatste oplossingen.

Een van de betrokken leden is PROCENTEC. Zij presenteren bij hun eigen table-top een breed productportfolio, gericht op de transitie van PROFIBUS naar PROFINET/Industrieel Ethernet. In het filmpje hiernaast vindt u een uitgebreide toelichting.

Leden PROFIdag 2017

Meld u direct aan voor een bezoek aan de PROFIdag 2017

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van PI Nederland om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

Bekijk alle informatie over de PROFIdag 2017.